O nama

Vede su sinonim za znanje!

Preduzeće Vede IT nastalo je pre skoro jedne decenije i do 2019. godine se bavilo isključivo prodajom, uspostavljanjem i održavanjem ERP rešenja Mali UPIS. Kao rezultat dugoročne uspešne saradnje kompanija IIB i KeyIT, odlukom vlasnika, došlo je do organizacione transformacije preduzeća. Ono je tada dobilo novu viziju, misiju i ciljeve, što je posledično dovelo do povećanja broja zaposlenih i proširenja portfolija proizvoda i usluga. Danas Vede IT tim čini preko 20 konsultanata od kojih mnogi imaju iskustvo implementacije informacionih sistema u preko 100 kompanija različite veličine i delatnosti.

Vede IT je preduzeće koje se bavi prodajom, uspostavljanjem i podrškom poslovnim informacionim sistemima zasnovanim na UPIS-u, prvom srpskom ERP-u, kao i njegovih nadgradnji za sveobuhvatno upravljanje radom maloprodaja (UPIS.Kasa), podršku radu terenskih komercijalista (UPIS.MobU), skladišno poslovanje (UPIS.MobS), poslovnu inteligenciju (UPIS.API), Internet poručivanje i izveštavanje (UPIS.Veb), povezivanje sa B2B i DMS softverima… Drugu značajnu sferu poslovanja čine softveri za planiranje i upravljanje proizvodnjom. Saradnjom sa proizvođačima vrhunskih svetskih rešenja u ovoj oblasti obezbedili smo našim korisnicima mogućnost transformacije proizvodnje u skladu sa zahtevima Industrije 4.0.

Vizija

Želimo da postanemo nosilac promena u sferi digitalne transformacije, u Srbiji i regionu, uspostavljanjem i podrškom radu kvalitetnih softverskih rešenja.

Misija

Naša misija je uspostavljanje i podrška informacionim sistemima načinjenim u skladu sa potrebama korisnika, koji obuhvataju sve njegove specifičnosti- generatore konkurentske prednosti,  i doprinose rastu i razvoju. Na taj način želimo da obezbedimo uravnotežen rast našeg preduzeća, stalno usavršavanje zaposlenih o kojima se brinemo kao o članovima porodice.